Sari la conținut

Fiul lui Adrian Năstase numit într-o funcție importantă

Mihnea-Daniel Năstase, fiul lui Adrian Năstase, a fost numit în funcţia de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor. Solicitarea a fost făcută chiar de Mihai Fifor, noul vicepremier, și potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial, activitatea lui Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată.

Având în vedere propunerea viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României formulă prin Adresa nr. 1/MVF din 25 iulie 2019, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.664 din 25 iulie 2019, în temeiul art. 29 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie. Art. 1 – Se acordă domnului Mihnea-Daniel Năstase calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Art. 2 – Activitatea domnului Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată, arată hotărârea premierului Viorica Dăncilă publicată în Monitorul Oficial.

Mihnea Năstase este fiul cel mic al fostului președinte PSD, Adrian Năstase. Anterior acestei funcții, Mihnea a fost consilier în cadrul delegației României din S&D la Parlamentul European. Acesta a absolvit facultatea la Paris și masteratul în Londra.

Foto: Facebook Mihnea Năstase