Sari la conținut

Victor Ponta, despre Dacian Cioloș: Oamenii mici au orgolii mari

Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat astăzi pe Facebook faptul că eurodeputații Corina Crețu și Mihai Tudose au fost acceptați în Grupul Social Democrat din Parlamentul European, unde aceștia vor activa ca independenți, umăr la umăr cu europarlamentarii PSD.

De precizat, Pro România este afiliat Partidului Democrat European după negocieri eșuate cu grupul Renew Europen, inițiat de președintele Franței, Emmanuel Macron. De altfel, Ponta amintește de ceea ce el numește circul dâmbovițean în care a fost implicat și Dacian Cioloș, cel care s-a opus aderării partidului lui Ponta la noul grup politic european. În opinia acestuia din urmă, opoziția lui Cioloș s-a datorat unei gelozii personale îndreptate împotriva unui alt comisar european român, Corina Crețu. „Oamenii mici au orgolii mari!”, a spus președintele Pro România.

Redăm întreaga declarație a lui Victor Ponta:

Totul este bine cand se termina cu bine / Corina Cretu si Mihai Tudose sunt adevarati social – democrati si locul lor natural era in Grupul Social Democrat din Parlamentul European – mai ales ca au fost acceptati fara sa fie obligati sa intre in Delegatia PSD ! Totul in regula , totul conform cu ceea ce au promis celor 600.000 de oameni care i-au votat!

Ps – chiar si cei mai talibani antipesedisti nu pot sa ne reproseze nimic dupa ce am avut parte de un pic de “circ dambovitean” la Grupul “Renew Europe” tocmai din partea unor romani / opozitia vehementa a lui Dacian Ciolos este pentru noi o lectie importanta despre dialog, valori europene si capacitatea de a construi parteneriate oneste si in interesul Romaniei / de fapt totul a fost o simpla gelozie personala – Dacian Ciolos nu suporta ideea ca in acelasi grup cu el sa fie si un Comisar European considerat mai eficient si care chiar a lucrat pentru Romania ( nu pentru Franta) – oamenii mici au orgolii mari!

ProRomania = ProEuropa !

sursă foto: facebook.com/ProRomaniaNational