Sari la conținut

Victor Ponta: Văd o mare fericire în tabăra Cioloș – Barna că scapă de Iohannis și Palatul Cotroceni le aparține

foto: facebook.com/victor.ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat astăzi că susține oportunitatea ocupării, de către România, a președinției Consiliului European. Afirmațiile acestuia vin ca reacție la un articol Financial Times, publicație care îl plasează pe președintele Klaus Iohannis între favoriții la șefia Consiliului European – în cazul în care Iohannis ar ocupa această funcție, ar ieși din competiția pentru prezidențialele care vor avea loc în toamnă.

Ponta a criticat ceea ce el numește fericirea vizibilă în Alianța USR-PLUS, care, în această ecuație, ar avea principalul candidat la președinția României.

Declarațiile lui Victor Ponta au fost publicate pe pagina Facebook a acestuia.

Dacă România poate să obțină o funcție majoră la nivel politic european ProRomânia salută și susține această oportunitate!

Am fost adversar politic ( și, probabil, o să mai fiu ) al lui Klaus Iohannis ! Când este vorba însă de România nu am voie să las resentimentele să ne domine!

Ps1 – Văd o mare fericire în tabara Cioloș – Barna că scapă de Iohannis și Palatul Cotroceni le aparține / să vedem daca va fi așa/ eu sunt unul dintre mulții candidați care în luna Iunie era favorit și în Decembrie …. / poate în al 12lea ceas se trezesc toți liderii de centru stânga și înțeleg că trebuie să susțină un singur candidat – respectat, responsabil, integru, apreciat pe plan internațional, capabil să unească România și care nu are de ce să fie urât de “hateri”!

Ps2 – dacă Klaus Iohannis pleacă în Septembrie la Bruxelles în mod constituțional îl vom avea pe Călin Popescu Tăriceanu ca Președinte interimar până pe 20 Decembrie- nici asta nu este rău, nu?