Sari la conținut

Florin Cîțu este noul președinte PNL. „Nu mă surprinde alegerea dvs.”, a declarat acesta după aflarea rezultatelor

Florin Cîțu a câștigat competiția pentru președinția Partidului Național Liberal, la diferență de 1.000 de voturi față de contracandidatul său, Ludovic Orban.

Astfel, Florin Cîțu a obținut 2.878 dintre voturile delegaților liberali, în timp ce Ludovic Orban a primit 1.898 de voturi.

În primul discurs ca lider al liberalilor, Florin Cîțu le-a mulțumit membrilor de partid și a precizat că „nu mă surprinde alegerea dvs, am spus din primul moment că echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL”.

Nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare care va schimba România în bine, a declarat președintele PNL.

Ludovic Orban în schimb și-a anunțat deja demisia de la conducerea Camerei Deputaților, spunând că „între mine și președintele Iohannis nu mai există niciun parteneriat”.

Mulțumesc celor aproape 1.900 de colegi care mi-au dat încrederea. Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL. De-a lungul carieriei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat pentru a pune în practică idealul valorilor liberale. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile politice. Voi continua să acționez cum am făcut-o și până acum alături de colegii mei. Demisia mea din fruntea Camerei Deputaților va fi luni pe masa președintelui ales Florin Cîțu, a declarat Ludovic Orban.