Sari la conținut

Orban nu crede că USR-PLUS se întoarce la guvernare cu Cîțu premier: „USR-PLUS se simte bine în opoziţie”

Ludovic Orban a infirmat astăzi zvonurile din PNL potrivit cărora USR-PLUS se va întoarce la guvernare chiar și cu Florin Cîțu premier, susținând că această afirmație este o „minciună” dat fiind că partidul condus de Dan Barna și Dacian Cioloș „se simte bine în opoziție”.

Se răspândeşte în partid că la un moment dat USR-iştii o să cedeze şi o să se întoarcă la guvernare şi cu Cîţu premier. Cea mai mare minciună. USR-PLUS se simte bine în opoziţie. Ei au renăscut, s-au resolidarizat, au început să lanseze mesaje aşa cum o făceau în perioada guvernării PSD-iste, numai că ţinta, de data asta, suntem noi.
De altfel, USR-PLUS înregistrează un trend ascedent de când au trecut în opoziţie şi se simt foarte bine acolo. Să ne înţelegem cu ei, să refacem coaliţia de guvernare până nu prind gustul opoziţiei şi până nu o să le pară rău că au pierdut guvernarea. Pentru că în momentul în care nu le va mai părea rău că au pierdut guvernarea va fi foarte dificil de realizat şi refacerea coaliţiei. Şi atunci cu cine mai guvernăm?, a declarat liderul PNL, prezent la Caraș-Severin.