Sari la conținut

PSD vrea alegeri anticipate dacă se rupe Coaliția de guvernare

În cazul în care coaliția de guvernare nu va reuși să rezolve criza politică declanșată de revocarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, de către premierul Florin Cîțu, soluția este „întoarcerea la popor” și organizarea de alegeri anticipate, a transmis astăzi PSD într-un comunicat de presă. Social-democrații nu vor susține un guvern minoritar, fie că acesta ar fi condus de PNL sau de USR-PLUS, se arată în documentul citat.

Dacă nu sunt capabili să-și rezolve criza creată, singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate. PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL. PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel.

Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate, au transmis social-democrații.