Sari la conținut

Florin Cîțu, cu ochii pe scaunul lui Orban? „Candidez la o funcţie la vârful PNL”

Premierul Florin Cîțu va candida la o funcție de vârf la următorul Congres PNL, a declarat acesta, precizând că experiența de senator, ministru de finanțe și premier poate ajuta partidul să se dezvolte.

PNL încă nici nu şi-a ales ziua când are congresul. Nu are sens să discutăm despre aşa ceva în momentul acesta (…). Ce pot să vă spun acum este cu siguranţă voi candida la o funcţie în PNL. Sunt vicepreşedinte. Voi candida la o funcţie la vârful PNL pentru că eu cred că experienţa pe care am acumulat-o ca senator, ministru al finanţelor şi acum premier poate să ajute PNL să se dezvolte şi să facă faţă provocărilor politice în următorii ani de zile, a declarat Florin Cîţu pentru B1 TV, citat de Agerpres.

Actualul prim-ministru a indicat funcția de prim-vicepreședinte atunci când a fost întrebat la ce altă funcție ar putea candida un vicepreședinte al PNL și a subliniat că are o relație „foarte bună” cu liderul actual al partidului, Ludovic Orban:

Am o relaţie foarte bună de colaborare cu domnul preşedinte Ludovic Orban, lucrăm pe proiecte de legi, pe tot ce avem de discutat legislativ, executiv, nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere, am fost colegi şi în Guvern şi am lucrat foarte bine şi acum lucrăm foarte bine, a afirmat Cîțu.