Sari la conținut

Alexandru Rafila candidează pe listele PSD la parlamentare. Orban: „Cred că a luat o decizie greșită”

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD București, potrivit anunțului făcut astăzi de liderul social-democraților, Marcel Ciolacu.

A fost un pas dificil pentru mine, dar având în vedere că am avut o carieră administrativă în spate, am considerat că am suficient de multă experiență încât să pot să ajut nu neapărat PSD, ci această țară, să avem o legislație care să facă posibil un deziderat pe care nu l-am atins – accesul universal la servicii de sănătate, a declarat acesta, precizând că a ales PSD pentru că nu a „primit o altă propunere în acest sens”.

Liberalii par deja îngrijorați la noua „achiziție” a social-democraților, Ludovic Orban, președintele PNL, declarând că este greșită decizia profesorului Rafila de a se alătura PSD.

S-a schimbat cu ceva PSD? Cu o floare nu se face primăvară. Locul dlui Rafila nu e în PSD. Cred că a luat o decizie greșită. PSD rămâne tot PSD, un partid retrograd, a declarat liderul liberal pentru Digi24.