Sari la conținut

Ilan Laufer intră în cursa pentru Primăria Capitalei

Cursa pentru Primăria București se anunță tot mai strânsă, odată cu intrarea în arenă a lui Ilan Laufer, fost consilier al premierului Viorica Dăncilă, actual președinte al Platformei Social Liberale.

Vă aştept alături de mine la Capitală, să facem curăţenie generală. Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală, a scris acesta pe Facebook, precizând că a realizat mai multe proiecte și a creat mai multe locuri de muncă decât toți contracandidații săi la un loc.

Potrivit acestuia, în mandatul său de ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat a creat și implementat Start-up Nation, „cel mai important şi de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc”.

Atât România, cât şi Bucureştiul au nevoie de patrioţi, de oameni care îşi iubesc cu adevărat ţara şi sunt dispuşi să lupte pentru ea necondiţionat. În curând voi anunţa viziunea mea pentru Bucureşti şi lista completă de candidaţi PSL pentru toate cele şase sectoare, a completat Laufer.