Sari la conținut

11,5% din grupul parlamentar PNL e „importat” din PSD și ALDE

Grupul parlamentar PNL conține astăzi 11,5% „importuri” de la PSD și ALDE, atrage atenția parlamentarul USR Claudiu Năsui, criticând liberalii că, deși condamnă traseismul, „nu au nicio problemă să ii primească pe arhitecții dezastrului în mijlocul lor.”

Vorbim deja de o masă critică primită în PNL din rândul celor care au votat unele din cele mai nocive modificări legislative ale ultimilor ani, a precizat Năsui pe pagina Facebook.

Potrivit acestuia, printre cei intrați recent în rândurile liberalilor se află și fostul senator ALDE Viorel Ilie, un apropiat de-al lui Dragnea și un apărător al modificărilor legislative ale acestuia.

USR reprezintă o alternativă în adevăratul sens al cuvântului deoarece aceste metehne vechi ale politicii românești nu au ajuns să ne afecteze. Reformele pe care le propunem sunt unele curajoase care nu depind de relațiile cu actualii sau vechii colegi din diferite partide. Interesele USR sunt interesele românilor care ne-au votat și care au crezut în noi, adaugă Năsui.