Sari la conținut

Eugen Tomac, despre schimbarea guvernului: „Este un act de patriotism”

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astăzi într-o intervenție pentru RFI că echipa de la Palatul Victoria trebuie schimbată. PMP va vota oricând o moțiune de cenzură, a adăugat acesta, pentru că, în opinia sa, trimiterea guvernului în opoziție este un act de patriotism.

Acest Guvern, această majoritate trebuie să plece oricând vom vota o moțiune de cenzură, pentru că este un act de patriotism să trimiți acest Guvern de deliranți în Opoziție (…). Schimbarea unui Guvern chiar înainte de alegerile prezidențiale sau după alegerile prezidențiale este o soluție mult mai bună decât ceea ce avem la ora actuală la Palatul Victoria.

Liderul PMP a adăugat, răspunzând la o întrebare cu privire la motivul pentru care Opoziția ar putea dori să preia puterea în prag de alegeri, că nu se poate face politică vânând greșelile făcute de cei de la guvernare.

Da, dar eu nu cred că a face politică doar vânând erorile celor care și-au asumat actul de guvernare și nu au realizat nici un sfert din ceea ce au promis este o soluție, a adăugat Eugen Tomac.

Categorii

ȘTIRI, PMP, POLITICE, PSD

Etichete

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura