Sari la conținut

Ponta îl atacă iar pe Cioloș: Ce le recomandă „celor care încă mai încearcă să ne prostească cu Cioloș cel “nou” și “de caracter”

Se pare că lui Victor Ponta nu i-a trecut nici acum supărarea pe Dacian Cioloș, după ce acesta din urmă a sabotat intrarea partidului Pro România în grupul parlamentar european Renew Europe.

Liderul Pro România reacționează la declarațiile lui Cioloș, care a vorbit recent despre decizia Alianței 2020 de a merge în viitoarele alegeri cu tandemul Barna-Cioloș pentru prezidențiale, locale și parlamentare, atacând retorica USR-PLUS a oamenilor noi și de caracter pe care îi propune Alianța.

Dacian Cioloș nu este nici om nou, nici de caracter, spune Ponta, care explică:

1. Cioloș NU a fost ministru în Guvernul “Tăriceanu” susținut de PNL??? Hai că e “nou” în politică și le este și recunoscător lui Tăriceanu și PNL🤮

2. Cioloș NU a fost numit Comisar European numit de Băsescu și a devenit membru PPE?!? Înca unii pe care i-a “răsplătit”!

3. Cioloș nu a spus că trece la PES dacă era nominalizat din nou în 2014 ca și Comisar? Hai că în final le-a dat țeapă și la PPE și la PES și a ajuns la Macron (deocamdată) – doar trei partide europene 🤮

4. Cioloș nu a fost nominalizat în 2015 ca Prim Ministru de Klaus Iohannis?!?! Acum a încercat să candideze la Prezidențiale contra lui Iohannis- și dacă nu a prins candidatura atunci îl sustine pe Barna!!! Serios și recunoscător!

5. Cioloș a ajuns Prim Ministru după ce a vizitat Sediul PSD și s-a pupat cu Dragnea în fața siglei cu trei trandafiri – așa a primit voturile parlamentarilor PSD (nu al meu) – bine le-a făcut!!!

6. Barna ne spune că dacă îl votăm Președinte o să îl pună iar pe Cioloș Prim Ministru/ având în vedere faptul că după magnifica Guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46% aproape că îmi vine să îi urez “Succes”!

Acesta afirmă că e greu de găsit un om în politica din România care a schimbat taberele pentru beneficiile aduse de funcțiile primite, în țară sau în afară, și încheie printr-o recomandare la adresa celor care „încearcă să ne prostească cu Cioloș cel nou și de caracter” – Melodia lui Ombladon, „Minte-mă frumos”.