Sari la conținut

S-a făcut Verde: Floriiiiiin Călinescu a intrat în politică

Florin Călinescu a intrat în politică, direct pe postul de președinte al Partidului Verde, pentru că „nu se mai poate așa și nu agreez pe niciunii de pe piață”.

Dacă vă gândeați că a luat decizia tocmai la timp pentru alegerile prezidențiale, vă înșelați: cel puțin pentru moment. Acesta a precizat pentru Hotnews că ar fi prea trufaș să spună că va candida la prezidențiale.

Partidul Verde, după o perioadă de stagnare, în care a avut loc o reorganizarea internă, cu o prezență mai mult la nivel internațional prin colaborarea cu familia Verzilor Europeni și cu partidele surori din țările europene, cu noul lider Florin Călinescu, va arăta românilor că se poate face un altfel de politică, diferită de cea practicată de partidele existente, se arată în comunicatul de presă al organizației politice.

Călinescu, pe de altă parte, spune că a ales acest partid, mic în țară dar situat bine pe plan european, pentru că este de acord „cu multe din lucrurile lor”.

Sigur, Partidul Verde nu se ocupă numai de sănătatea planetei. Vom vorbi și despre cultură, și despre agricultură, turism, pensii, armată, religie, despre orice domeniu. Nu vom vorbi numai despre clorofilă, menționează acesta.

Foto: facebook.com/florincalinescuoficial