Sari la conținut

Despre

Suntem aproape indiferenți la povestea pe care am început să o spunem împreună în urmă cu un secol: România. O ascultăm și azi, însă, fără să ne cunoaștem trecutul sau să vedem unde ne duce acest prezent, fără să înțelegem.

Oricine ne vorbește, indiferent de tabăra politică în care se află, ne spune un singur lucru: Ceilalți sunt de vină. Noi credem, votăm și câștigăm alți 4 ani de așteptare a schimbării promise.

Ce-ar fi dacă am oferi votul nostru nu celor care promit, ci celor care fac?Schimbarea clasei politice pe care o cerem în stradă și la urne o putem avea prin schimbarea noastră, prin cunoaștere.

Politice.net devine un îndemn la asumarea responsabilității de a înțelege: ca cetățeni, aceasta e datoria noastră. Misiunea noastră ca jurnaliști e să vorbim despre faptele, datele, cifrele și oamenii care fac România de azi; rămâne în sarcina dumneavoastră să judecați ceea ce scriem și să descoperiți, ca și noi, realitatea din spatele rândurilor.

Suntem o echipă în care fiecare dintre oamenii care lucrează la acest proiect are încăpățânarea de a alege viitorul acestei țări. Am ales să scriem pe politice.net pentru că cineva trebuia să o facă: bine, obiectiv și fără partipriuri politice.Nu ne vom prezenta pentru că nu credem că e important cine spune adevărul. Important e să îl ascultați și să decideți singuri ce veți face cu el. Rugămintea noastră este să alegeți cu înțelepciune: votul dumneavoastră va decide viitorul pentru noi toți.